pondelok 28. mája 2018

Cesta Rozprávkovým lesom 2018 dopadla nad očakávania

Máme to ! Najočakávanejšie detské podujatie roka 2018 je vo finále. Niekoľko tisíc účastníkov, radosť, smiech, láska a úsmev na tvárach...padol aj tento rok nový rekord v počte návštevníkov ?


Zastaň na chvíľu z ulietaného kolobehu života a vojdi do sveta rozprávky, kde čas neexistuje a kde nájdeš harmóniu a lásku.




Prejdi čarokrásnym lesom plným rozprávkových bytostí, ktoré Ti zadajú úlohu a po jej splnení získaš od každej darček.










V závere lesa máme cieľ spoločne na lúke, kde si spoločne opečieme špekáčiky, zatancujeme, posúťažíme, do sýta sa najeme a napijeme... no skrátka o zábavu bude postarané.


V cieli sa teší na Teba Snehulienka, ktorá má prichystané rôzne zábavné pohybové aktivity a hromadu mega darčekov. Čím viac sa zapájaš, tým viac toho môžeš získať.




Samozrejme nesmie chýbať ani spoločné mini-disco tancovanie na najznámejšie pesničky.




"Deti idú vždy tam, kde je niečo vzrušujúce, no zostávajú tam, kde je láska." (Zig Zaglar)






V závere sa spoločne aj vyfotografujeme všetky rozprávkové bytosti spolu aj s detičkami.








Plagát na podujatie: 




Máš otázku ? Pokojne ju napíš a hneď, čo to bude možné, Ti s radosťou odpovieme.


Už vyše 10 rokov spolu !
Ďakujeme za dôveru !

e-mail: som.stastne.dieta@gmail.com,
andrea.urbasikova.nlp@gmail.com
tel: +421 918 538 575



Pár ukážok recenzií:





























Najčastejšie kladené otázky :

1. Je možné si kúpiť lístky vopred ?

Pán primátor žiaľ zamietol túto možnosť z dôvodu špekulácií zo strany niektorých hostí za minulé roky. Hoci sa pôvodne mala spustiť táto možnosť po prvýkrát v histórii, aj členovia občianskeho združenia túto možnosť po hlasovaní zamietli.  Lístky bude možné zakúpiť priamo na mieste v areáli MŠ Kremnička, kde oficiálne štartuje rozprávkový les v čase od 8.00 - 11.00 hod. Odporúčam však prísť v skorších hodinách, lebo za minulé roky boli do 10-tej hodiny všetky lístky už vypredané.

2. Koľko stojí cena lístka ?

Cena 1 ks lístka (náramka) pre 1 dieťa sú 3 eurá. Je to zároveň preukazom pre všetky rozprávkové bytosti, že máte lístok a dostanete na každom stanovisku darček a v závere špekáčik s chlebom. Keďže nejde o ziskové podujatie (v prepočte dokonca stratové), náklady na jedno dieťa sa vyčísľujú za minulé roky na vyše 5 euro. Z vyzbieraného vstupného 3 eurá / osobu sa hradia nevyhnutné náklady, ktoré boli vynaložené (technika, stroje, zariadenia, sladkosti deťom, pečivo, darčeky)...
Náklady na brigádnikov nie sú žiadne, keďže nás v teréne bude až vyše 80 dobrovoľníkov. Robíme to úplne zdarma a hlavne z lásky k deťom a rodičom :)


3. Je možné platiť kartou ?

Žiaľ, počas celého podujatia, či už pri vstupnom alebo v bufete nie je možné platiť kartou. Platba je možná hotovosťou.

4. Čo si mám so sebou priniesť ?

V prvom rade si dones super náladu a úsmev na tvári :) najlepšie je zariadiť sa podľa aktuálneho počasia a podľa toho sa aj obliecť. Ideálne pevnú obuv ako tenisky, šiltovky na hlavu a hlavne vodu ako pitný režim, prípadne občerstvenie na cestu :) mnohí si berú zo sebou aj repelent na komáre, no nie je podmienkou :)



Čítaj tiež :




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

14 ilustrácií ukazuje rozdiely medzi naším detstvom a detstvom dnešných detí

14. Hry 13. Tresty 12. Dievčatá v puberte 11. Deň v škole 10. Vedomosti o rozmnožovaní 9. Detská nočná mora 8. ...